SjekkPunkt-verksted

Hegre Auto kan utføre vedlikehold og reparasjoner på bilen din – uansett bilmerke

Hegre Auto er et SjekkPunkt-verksted som kan utføre reparasjon og service på alle bilmerker i henhold til bilprodusentens retningslinjer. Selv om vi har spisskompetanse på Mazda så kan vi utføre alle typer service, vedlikehold og reparasjoner på bilen din – uansett bilmerke og årsmodell. Vi er et offentlig godkjent bilverksted som oppfyller Statens Vegvesen sine krav til kompetanse og utstyr.

Som SjekkPunkt-verksted kan vi utføre følgende tjenester på alle bilmerker:

blank
SjekkPunkt
  • Kontroll av bremsesystem
  • AC-service
  • Dekkskift
  • EU-kontroll
  • Service
  • Oljeskift

Kontroll av bremsesystem

Et velfungerende bremsesystem er utrolig viktig for trafikksikkerheten, både for deg selv og andre. På Hegre Auto sitt SjekkPunkt-verksted foretas skiftet ifølge bilprodusentens spesifikasjoner. Hos oss kan du føle deg trygg på at vårt personell ivaretar bremsesystemet på din bil, uansett bilmerke. Vi hjelper deg med kontroll av bremsesystemets tilstand, bytter bremseskiver og bremseklosser ved behov. Bremsevæske er en vesentlig del av bremsesystemet og bør skiftes minimum hvert andre år.

AC-service

De fleste av oss bruker klimaanlegget i bilen daglig, men det krever vedlikehold for at anlegget skal fungere effektivt. De fleste bilprodusentene anbefaler AC-service hvert andre år for å opprettholde god effekt. Dersom du kjenner lukt fra klimaanlegget eller at effekten er svekket bør booke en time hos oss. Tar du service av klimaanlegget hos Hegre Auto kan du føle deg trygg på at bilen din er i gode hender.

Dekkskift

Synes du det er slit å skifte dekk selv? Hos oss hjelper vi deg selvsagt med dekkskift! Hos Hegre Auto monteres og demonteres hjulene av dyktige fagfolk, slik at du kan føle deg trygg på veien. Vi kontrollerer at dekkene dine har riktig lufttrykk, god mønsterdybde og et jevnt slitasjebilde. Samtidig ser vi over vanlige slitedeler som bremseklosser og bremseskiver.

SjekkPunkt verksted
SjekkPunkt verksted

EU-kontroll

EU-kontroll er lovpålagt og skal sørge for en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Hegre Auto er godkjent av Statens vegvesen for å utføre EU-kontroll av din bil. Våre kontrollører er godkjent for å gjennomføre en grundig og objektiv vurdering av din bil – uansett bilmerke. Etter EU-kontrollen går vi gjennom eventuelle avvik og gir et tilbud på utbedring dersom det er nødvendig.

Du som bileier velger selv når du ønsker time til EU-kontroll så lenge bilen er godkjent innen fristen. Trenger du time til EU-kontroll?

Service

Jevnlig service er en god investering når det kommer til lengden på levetiden til din bil. Service på ditt kjøretøy er viktig for å vedlikeholde tilstanden på delene i kjøretøyet, og kjøretøyet generelt. Trenger din bil time til service? Hos oss står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg.

Oljeskift

Enhver bensin- eller dieselmotor vil forbruke olje over tid. Oljen på bilen bør skiftes ved hver faste service, eller minimum én gang per år. Det finnes mange ulike oljer og ikke alle passer til din bil, men dette har vi selvsagt full kontroll på hos Hegre Auto.
Er det mer enn et år siden sist du skiftet olje på bilen din? Da bør du booke time til oljeskift i dag!

Ta turen innom oss!

Prøvekjør våre Mazda modeller.