Service Mazda 

Service for alle Mazda modeller i Stavanger-, Sandnes-, og Egersund-regionen

Hos oss har vi også prisløfte på alle verkstedtjenester – les mer om dette her!

Mang en bil ender opp med en levetid som er betraktelig mindre enn hva som ville vært tilfellet om man hadde utført jevnlig service. Service på ditt kjøretøy er viktig for å vedlikeholde tilstanden på delene i kjøretøyet, og kjøretøyet generelt. Har du behov for service på din Mazda?

blank

Mange forveksler service med en EU-kontroll. En EU-kontroll er rett og slett en sjekk av bilens sikkerhet, og utføres med formål om å finne ut om bilen din er i god nok stand til å ferdes i trafikken. Les mer om EU-kontroll, og våre andre verkstedstjenester her. En service er derimot en gjennomgang av de ulike komponentene i et kjøretøy, med tilhørende vedlikeholdsarbeid.

Vi har prisgaranti på service og reparasjoner av Mazda

Hvorfor utføre service på Mazda hos oss?

Utfører du service på din Mazda hos oss, er du sikret at vi som merkeverksted følger retningslinjer som er gitt av produsenten. Det er alltid mest beleilig å ta service av bilen på et merkeverksted. Man har nemlig en helt unik kompetanse som er spesialisert mot nettopp Mazda-modeller.

Våre teknikere kan vise til lang og tro tjeneste hos oss, med ett tilhørende vidt spekter av kurs i regi av Mazda. Dette gjør at vi kontinuerlig er oppdatert på det nyeste, og vi blir dermed eksperter på akkurat din bil. Før det gjennomføres en service, vil vi sammen med deg gå igjennom hva den skal inneholde. Vi er opptatt av å være transparente mot våre kunder, og du skal ikke bli servert noen overraskelser.

En bil består i dag av mange deler og komponenter. Mange følere og sensorer «snakker» med hverandre, og en nyere bil er dermed ganske teknisk. Per i dag har vi fem års garanti på Mazda-modeller (gjelder ikke importerte biler). Fabrikken forutsetter da at bilen blir ivaretatt på en skikkelig måte. Dette gjelder både i henhold til vedlikehold av elektriske og mekaniske komponenter, samt chassis. Ved å levere inn bilen til oss blir alt ivaretatt, og garantien er gjeldende.

Ta servicen hos oss, og du er garantert:

 • Service iht. fabrikkens normer
 • Siste oppdatert software fra fabrikk
 • Utfører fabrikkgaranti
 • Spesialverktøy
 • Sikkerhetsoppgraderinger
 • Kampanjer
 • Rustkontroll iht fabrikkgaranti
 • Originale deler
 • Reparasjonslitteratur online
 • Historikk på bilen
 • Prisløfte
 • Topp service
blank

Når skal bilen min til service?

Datoer for når bilen har vært til service skal stå beskrevet i serviceheftet til bilen. Her skal det også stå beskrevet hva kilometerstanden på bilen var ved tidspunktet for service. Hos oss mottar du påminnelser om når det er på tide med en service, beregnet ut i fra ditt kjøremønster. Har du utført service på din Mazda hos oss, vil vi i samråd med deg sette opp en dato for når du vil motta innkallelse til neste service. Anbefalt serviceintervall vil variere fra kjøretøy til kjøretøy, men en generelle oppfatning er at man bør ta en service hver 20.000 kjørte km, eventuelt hver 12.mnd.

Vaskehall og diesel-/bensinpumpe

Hos oss har du også mulighet til å vaske bilen din. Vi har egen vaskemaskin i vaskehallen, med ti ulike vaskeprogrammer. Hos oss er du garantert å få Mazdaen din skinnende ren! Vi tilbyr også pumpe for bensin og diesel, dersom du trenger å fylle tanken.

Ta turen innom oss!

Prøvekjør våre Mazda modeller.