Mazda verksted i Stavanger og Sandnes

Hegre Auto har i flere år vært et foretrukket Mazda verksted for kunder i Stavanger-,  Sandnes- og Egersund-regionen. Bestill i dag, og få time raskere enn du aner!

Vi kan vise til høy tilfredshet blant våre Mazda-kunder, og dette gjenspeiles i tilbakevennende kunder år etter år. Når det kommer til bilverksted, så søker folk ofte det trygge der man vet at man blir ivaretatt gjennom god oppfølging og ærlige tilbakemeldinger. Vi kan med trygghet si at fokus på nettopp disse faktorene har gitt oss en solid posisjon som tilbyder av verkstedtjenester for Mazda-kunder i Rogaland.

Visste du at vi også har prisløfte på våre verksted? Les mer om dette samt våre tjenester, under!

Mazda verksted

Vårt Mazda verksted reparerer og takserer skader av alle omfang. Vi vet at reparasjoner av diverse bilskader ofte er noe som er meget tidssensitivt. Hos oss skal det gå raskt fra du som kunde bestiller time hos oss, til bilen din er på verksted

blank

Prisløfte på reparasjon og service

Det er en vanlig oppfatning at man som kunde betaler mer for reparasjoner av bilen sin på et merkeverksted, enn hva tilfellet er på andre bilverksted. Denne oppfatningen ønsker vi å gjøre noe med. Vi tilbyr derfor våre kunder prisløfte.

Vårt prisløfte innebærer at du ikke skal betale mer hos oss som et Mazda verksted, enn du gjør hos regionens andre verksteder. Vi matcher prisforslaget du får hos disse, og tilbyr lik pris for likt arbeid. Du får dermed én mindre unnskyldning for å ikke velge et autorisert Mazda verksted når du har behov for et bilverksted.

Betingelser for prisløfte

Prisløfte gjelder mekaniske reparasjoner og service utført på Mazda. Konkurrerende bindende tilbud må være nyere enn 4 uker, og innen en geografisk radius på 50 km. Prisløfte gjelder før reparasjon er igangsatt. Med andre ord kan en ikke innhente tilbud fra andre i etterkant av utført service/reparasjon. Hvis noe er uklart, ta gjerne kontakt med vårt Mazda verksted.

EU-kontroll for din Mazda og andre bilmerker.

Som et sjekkpunktverksted tilbyr vi EU-kontroll for alle typer bilmerker. EU-kontroll er noe alle kjøretøy må gjennomgå første gang etter fire år (nybil), deretter annenhvert år. Før var det slik at registreringsnummeret på kjøretøyet bestemte hvilken måned man måtte kontrollere bilen. I 2019 endres derimot disse reglene. Kontrollfristen for ditt kjøretøy bestemmes nemlig nå av når du sist kontrollerte bilen din. Her kan du sjekke når ditt kjøretøy må inn til kontroll. Vi er selvsagt et godkjent verksted for EU-kontroller. En EU-kontroll blir sett på som en sikkerhetskontroll for kjøretøyet ditt, og må ikke forveksles med service. Her kan du lese mer om service på din Mazda.

Flushing av automatisk girkasse

Å flushe en automatgirkasse er rett og slett en betegnelse på å byte ut hele oljen i girkassen. Flere biler får problemer med sin automatgirkasse etter rundt 70-80.000 kjørte kilometer. Da er det gunstig å utføre en flushing.

Å flushe sin girkasse bidrar også til lenger levetid, og er en forebygger mot utbytte av hele girkassen. Dette kan vise seg å være meget kostbart, og dermed vil det lønne seg å være «føre var».

Skadeverksted

Godkjent verksted

Man bør alltid utføre reparasjon av karosseriskader på et godkjent bilverksted. Konsekvensene ved å ikke gjøre dette kan minske bilens verdi betraktelig, og i verste fall gjøre bilen din til en risiko i trafikkbildet. Det er svært viktig for sikkerheten at en bil blir reparert forskriftsmessig, og i henhold til fabrikkens instrukser. Hos oss blir bilen din reparert etter bilens reparasjonsbeskrivelse. Vi forholder oss til de standardene og spesifikasjonene som kreves. Er du usikker på om verkstedet du er hos er godkjent, kan du sjekke dette på nettsiden til Statens Vegvesen.

Våre ansatte er sertifiserte til å jobbe med høyspentkurs som kreves for å reparere din elbil eller hybrid. Vi kan fikse alle biler.

Karrosseriskader

Hegre Auto har en egen avdeling på karosseri som hjelper deg med alt fra en skrape i lakken, til store karosseriskader og knuste ruter. Les mer om hva vi kan hjelpe med her.

Avtaler med forsikringsselskap

Vi har avtaler med de aller fleste forsikringsselskap, og dermed tar vi oss av alt fra A til Å dersom uhellet har rammet deg. Mange kontakter forsikringsselskapet som første steg i prosessen når en bilskade oppstår. Forsikringsselskapet vil da ofte henvise deg til «det første og beste» verkstedet på deres liste. Ulempen med dette er at man gjerne ikke blir henvist til det verkstedet som er mest gunstig for akkurat din bil.

Det er dermed viktig at du kontakter ditt merkeverksted, før du kontakter forsikringsselskapet når ditt kjøretøy har vært utsatt for et uhell. Vi kan med trygghet si at din Mazda blir optimalt ivaretatt hos oss, og vi opererer kun med originaldeler.

Ta kontakt med oss med en gang uhellet er ute, så fikser vi resten.

utskiftning av rute på mazda hos hegre auto sitt verksted

Reparasjon av bilglass

De fleste av oss er før eller siden uheldige og får skader på sitt bilglass. Dette innebærer alt fra mindre steinsprutskader, til totalskadde frontruter. Ved sistnevnte tilfellet er det ikke mulig å bruke kjøretøyet, og det er da følgelig viktig at man får byttet ut ruten fortest mulig.

Ta turen innom oss!

Prøvekjør våre Mazda modeller.