Mazda Hybrid i Stavanger og Sandnes

MAZDA PLUG-IN HYBRID OG MILDHYBRID

Mazda hybrid øker rekkevidden, smidigheten og kjøregleden på bilene sine med både Plug-in Hybrid og Mildhybrid.

Her får du det beste fra to verdener!
Ta kontakt i dag!

MAZDA PLUG-IN HYBRID OG MILDHYBRID

Kombinasjonen mellom elektriske motorer og bensinmotorer i plug-in hybridbiler gir deg muligheten til å utføre dine daglige ærend uten å bruke noe bensin. På lengre turer slipper du å bekymre deg for rekkevidden ettersom du alltid har bensinmotoren i bakhånd for lengre turer.

Mildhybrid er en teknologi som prioriterer økonomisk kjøreglede med en liten generator som lader batteriet ved å absorbere energien som ellers går tapt ved bremsing. Batteriet supplerer bensinmotoren med litt ekstra kraft slik at bilen din blir smidig og akselererer raskere med hjelp av den elektriske motoren som gjør du kommer raskere opp i fart etter et rødt trafikklys eller ettermiddagstrafikken på E39.

blank

MAZDA LADBAR HYBRID CX-60

Mazda CX-60 er vår helt nye plug-in hybrid. Den har en 2,5 liters firesylindret bensinmotor på 191 hk som kombineres med elektrisk motor på 136 hk. Elmotoren drives av et litium ion-batteri på 17,8 kWh, som gir en elektrisk rekkevidde på 60 km ved blandet kjøring.

Helt nye Mazda CX-60 er bygget for krevende bilførere. Det harmoniske og elegante interiøret har mange diskret integrerte funksjoner og førerorienterte teknologier som vi tror vil overgå dine forventninger. En SUV bygget for progressive førere som setter pris på kvalitet og inspirerende kjøredynamikk.

MAZDA M HYBRID

Hybridbil uten lading! Mazda M Hybrid er Mazdas innovative mildhybrid-teknologi. Den bruker en liten generator som fanger energien som normalt går til spille under bremsing, og lagrer denne energien for bruk til blant annet bilens elektriske systemer. Dette reduserer belastningen på motoren og sparer samtidig drivstoff. Mildhybrid er ikke det samme som en plug-in hybrid eller en konvensjonell hybridbil – da denne f.eks. ikke trenger å lades opp.

Når du bremser vil den integrerte startgeneratoren produsere strøm som lagres i et 24 volts batteri. Denne strømmen brukes til en rekke formål, blant annet til å starte motoren og gi litt mer kraft ved igangkjøring. Strømmen brukes også for bilens elektriske system.

blank
blank

HVILKE BILER ER MILDHYBRID?

  • MAZDA3
    • Mazda3 gjør inntrykk med kraftfull og inspirerende tilstedeværelse og sterk sportslig appell.
  • MAZDA CX-30
    • Mazda CX-30 er en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.
  • MAZDA2
    • 2020 Mazda2 er utstyrt med Mazda m hybrid på modeller med manuelt gir.

Ønsker du prøvekjøring?

Ta kontakt med oss i dag for å prøvekjøre våre hybridbiler eller hva du måtte ønske deg. Vi er åpne seks dager i uken så ikke nøl med å komme innom!