Karosseri

Skadeverksted

Hegre Auto er merkeverksted og spesialister på Mazda, men kan fikse karosseriskader på alle bilmerker. Kontakt oss dersom uhellet er ute, så tar vi oss av bilen din og dialogen med forsikringsselskapet ditt. Vi fikser blant annet:

Har du en skade som du vil få fikset? Sving innom oss for å få en taksering. Enklere blir det ikke. Du kan også bestille tid på forhånd. Bruk kontaktskjemaet her eller send en mail til karosseri@hegre.no.

blank

Mazda merkeverksted

Vårt Mazda verksted reparerer alt innen karosseriskader på din bil. Enten det er snakk om store karrosseriskader, bulkoppretting eller oppskrapt lakkering – Vi fikser det meste!

Hegre Auto er spesialister på Mazda. Som merkeverksted for Mazda bruker vi alltid originaldeler fra produsenten i våre reparasjoner. Du beholder selvsagt garantien når du reparerer bilen på vårt verksted.

Vi er opptatt av yrkesstolthet og leverer ikke fra oss en bil vi ikke er fornøyd med.

Bulkoppretting

Uheldig å fått bulk? Kom til Hegre Auto for å få fikset alt fra parkeringsbulker til større skader. Vår avdeling har aluminiums verktøy som kan rette dører, forskjermer og andre bulker. I mange tilfeller kan vi rette bulken for deg slik at du slipper å bytte ut den skadede delen. Dette kan spare deg for store beløp uten at det går på bekostning av resultatet.

Mange kunden ønsker lakkeringsfri bulkretting eller bulkfri spot repair. Ta kontakt så ser vi om det lar seg gjøre på din skade.

blank
blank

Lakkering av riper

Skraper i lakken, riper eller parkeringsbulker kan gi hodebry. Vi fikser lakken på din bil. Parkeringsbulk kan fikses både med eller uten lakkering. Ofte kan du fikse bilen opp til et gitt beløp uten å miste bonusen du har opparbeidet deg. Det avhenger av forsikringsselskapet du har.

Vi kan også foliere hele eller deler av bilen.
Les mer her hegre.no/foliering/

Skal du levere inn bilen etter endt leasing?

Da kan det lønne seg å ta turen innom Hegre Auto dersom du har fått noen bulker, riper eller andre skader som kan gi en høy regning ved innlevering av leasingbilen.

Vi kan lakkere, polere, rette bulker og tilby andre alternative løsninger for både privatpersoner og bedrifter.

blank
blank

Rustsveising

Tiden setter sine spor på biler og det kan oppstå rust. Dette er ofte noe eldre biler får anmerkning på etter EU-kontroll.

Hos Hegre Auto har vi kompetansen til å lage sveisedeler. Det kan begrense kostnaden betraktelig sammenlignet med å bytte ut delene. Kjør innom oss eller send ett bilde av din rustskade for taksering. både privatpersoner og bedrifter.

Rens og reparasjon av aircondition

Dersom du merker at effekten på din aircondition er svekket eller at det kommer vond lukt når du har på luften er det på tide å ta en sjekk.

Vi renser eller skifter aircondition anlegg, fyller på ny gass eller tetter eventuelle lekkasjer. Vondt lukt fra airconditionanlegget kan skyldes bakterier i rørene og anlegget. Dette er ikke bra for helsen å puste inn disse bakteriene! Få en uforpliktende taksering for å fikse din aircondition.

blank
blank

Reparasjon av bilglass

Dagens bilruter har innebygde sensorer som må kalibreres for å beholde optimal funksjon etter ruteskift. Skift ruten hos et Mazda merkeverksted for å sikre at de tekniske innstillingene og ikke minst sikkerhetssystemene ivaretas. Vi bruker selvfølgelig bare originaldeler. Kom innom oss så tar vi en vurdering av din skade. Vi hjelper deg gjerne med forsikringen.
Viste du at
  • Reparasjon av steinsprut dekkes av forsikringen din.
  • Du betaler en fast egenandel på ruteskift uavhengig av hvor du velger å skifte rute.

Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt om din skade og få taksering.

Hegre Auto benytter skadetakseringssystemet DBS som sikrer at du får riktig pris for å feilrette skaden på bilen din. Trenger du veiledning eller vil du ha en gratis taksering? Kom innom oss eller fyll ut skjemaet under:

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Sammen finner vi et tidspunkt som passer for dere. Vi bestiller inn deler på forhånd noe som begrenser ståtiden slik at du kan få bilen tilbake så fort som mulig.

Hegre Auto – Et trygt valg for deg og din bil

Våre dyktige ansatte på karosseri har lang erfaring og kan påta seg de fleste oppgaver.

  • Fagbrev innen biloppretting og lakkering
  • Sertifiserte innen kravene til AC operatør.
  • Isovator sertifisering