Mazda elbil i Stavanger og Sandnes

HELT NY, HELT ELEK­TRISK

Helt nye Mazda MX-30 er en elbil designet for å dekke behovene til en aktiv familie eller enkeltperson. Bilen har moderne og stilfullt eksteriør og luftig interiør, og byr på meget gode kjøreegenskaper i tillegg til rekkevidde og allsidighet som dekker dine hverdagsbehov. Er du på jakt etter en elbil i Stavanger eller Sandnes? Ta kontakt i dag!

FEM STJERNER TIL VÅR FØRS­TE EL­BIL!

Mazda MX-30 er tildelt maksimale fem stjerner i Euro NCAP sikkerhetstest. Mazda MX-30 leverte gode resultater i alle testens underkategorier. Den utmerket seg spesielt i kategoriene for beskyttelse av voksne passasjerer og beskyttelse av barn. De gode resultatene er et resultat av kontinuerlige arbeid med å optimere både aktive og passive sikkerhetsfunksjoner.

elbil stavanger
Ny elbil fra Mazda MX-30 som lades

HVOR STORT BATTERI HAR DU BEHOV FOR?

For mange kan det være vanskelig å bestemme hvor stort batteri man trenger i en elbil. Det viktige er å tenke på hvilke behov du har. Ifølge en undersøkelse utført i Norge og flere andre Europeiske land av MORI er gjennomsnittlig kjøring per dag omtrent 48 km. Siden batteriet i en elbil er komponenten som koster mest penger og er tyngst, er det bra om størrelsen på batteriet er tilpasset hvordan bilen skal brukes.

Hvis du har muligheten til å lade elbilen hjemme eller på jobben. Mer eller mindre daglig, avtar behovet for et større batteri enda mer. Mazda MX-30 er designet for hverdagen og har en rekkevidde, målt etter WLTP testsyklus, på 200 km ved kombinert kjøring og inntil 265 km ved bykjøring. Rekkevidde er også avhengig av kjørestil og kjøreforhold. Med veggboks kan batteriet fullades på ca 10 timer (ladetid avhenger av type hjemmelader), og med CCS-tilkobling vil lading av elbilen oppnå 80% lading på ca 40 minutter.

ELEGANT EKSTERIØR

Vakkert håndverk. Vårt KODO-design utformes av mennesker med bileiere som deg i tankene. Resultatet er vår nye elektriske kompakt-SUV, Mazda MX-30: rene linjer, minimalistiske kurver og en moderne bil som bringer deg og dine gjennom dagen med komfort. Og den gjør det med stil – når du åpner Freestyle-dørene, blir det lagt merke til.

Mazda MX-30 er gjennomsyret av designprinsippene bak Jinba-Ittai. Den spesielt designede elektrisk G-Vectoring Control Plus sørger for presis og reaksjonssikker styring. Og en tilnærmet 50/50 vektfordeling sørger for solide kjøreegenskaper i svinger.

Ny elbil fra Mazda MX-30 med åpne dører
elbil stavanger Interiøret i Mazda sin elbil MX-30

INTERIØR DU FØLER DEG HJEMME I

Interiøret i Mazda MX-30 styrker opplevelsen av å være sammen. Uansett om det er én eller flere i bilen, vil de spesielle materialene i høy kvalitet og det luftige designet være et ideelt sted for å fokusere på det som teller.

Ønsker du prøvekjøring?

Vi jobber daglig strategisk mot målet vårt, som er å bli den foretrukne forhandleren på Mazda i Stavanger og Sandnes regionen. Kom innom for å se, eller klikk på knappen under for å prøvekjøre den nye elbilen fra Mazda!