Dekkhotell og bilpleie

Plassmangel med tanke på oppbevaring av gjenstander som ikke er i bruk er en utfordring for mange av oss. Dette gjelder også for dekk som er utenfor sesong, og som må lagres frem til de skal tas i bruk igjen. Å lagre dekkene sine innendørs i tilfredsstillende temperaturer, er med å på vedlikeholde kvaliteten i større grad enn om de eksempelvis skulle stått utendørs gjennom vinteren.

Vi tilbyr våre kunder lagring av dekk på et av landets største og mest veldrevne dekkhotell. Vi samarbeider med flere store bilforhandlere, og hotellet drives av Bilbyen. Dog går all kommunikasjon gjennom oss.

Slik gjør du det

  1. Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen under
  2. Kjør bilen til dekkhotellet når det er tid for hjulskift
  3. Dekkene lagres i 6 mnd, og du kan utføre samme prosedyre når dekkene skal skiftes igjen.

 

Kontakt oss for pristilbud.

Bilpleie

Vil du ha nybilfølelsen? Vi har i samarbeid med flere av regionens bilforhandlere et ypperlig tilbud innen bilpleie. Vi tilbyr alt innen både innvendig og utvendig bilpleie. En nyvinning på markedet er Ditecs keramiske lakkbehandlinger. Dette blir mer og mer etterspurt blant våre kunder, og vi tilbyr flere ulike pakker og behandlinger innenfor dette produktet.

Hvorfor ikke gi bilen din:

  • Lakkrens
  • Polering
  • Lakkbeskyttelse
  • Vannsliping av riper
  • Skinnimpregnering

Foliering av bil

Vi kan tilby foliering av bilen din. Enten du vil ha dekket hele bilen, eller bare deler av den. Folie beskytter lakken, og du kan sette ditt eget preg på utformingen. Mange velger å foliere terskel lister og tak for å beskytte lakken ekstra. Folie kan fremheve detaljer, beskytte lakk, og det setter et personlig preg. Det er heller ikke kjempedyrt.

Ta turen innom oss!

Prøvekjør våre Mazda modeller.