Bilglass og ruteskift

Mazda merkeverksted

Ruteskift og reparasjon av bilglass bør gjøres hos ditt merkeverksted for å sikre høy kvalitet og optimal funksjon. Hegre Auto er et Mazda merkeverksted og sikrer den beste behandlingen for din bil. Vi har lang erfaring og spisskompetanse på nettopp Mazda. Alle bilglass blir reparert av fagfolk og med Mazda sitt utstyr. Vi bruker selvfølgelig originalruter og kalibrerer dem etter Mazdas prosedyrer.

Kvalitet trenger ikke koste mer

I dag er det mye teknologi, sensorer og sikkerhetssystem som sitter i ruten. Head-up display som viser hastigheten, bilvarslinger, autolys og ikke minst sikkerhetssystemer styres av et kamera i ruten. Er du nødt til å skifte frontrute bør du gjøre det hos et merkeverksted.

Kostnaden er den samme om du skifter ruten hos oss eller et uavhengig verksted. Du betaler en fast egenandel og forsikringen dekker resten. Vi hjelper deg gjerne med forsikringssaken din. Bilen din er i trygge hender hos Hegre Auto. Våre ansatte kurses av Mazda og sikrer at jobben blir gjort skikkelig. Ivareta garantien og bilen kvalitet – skift frontruten hos oss.

Reparasjon av bilglass og ruteskift på Mazda

De fleste av oss er før eller siden uheldige og får skader på sitt bilglass. Dette innebærer alt fra mindre steinsprutskader, til totalskadde frontruter. Ved sistnevnte tilfelle er det ikke mulig å bruke kjøretøyet, og det er da selvfølgelig viktig at man får byttet ut ruten fortest mulig. Heldigvis er vi raske med ruteskift hos Hegre Auto.

Ruteskift tar én dag. Steinsprut kan fikses på bare en time. Har du steinsprut anbefaler vi å kjøre innom Hegre Auto på toppen av Lura så reparer vi skaden for deg mens du venter. Kasko og delkasko sikrer gratis reparasjon av steinsprut! Over tid kan det legge seg urenheter i steinsprutskaden, så vi anbefaler å fikse det så fort du får steinsprut. Venter du for lenge kan resultatet bli mindre pent og i verstefall må ruten skiftes.

Trenger jeg å bytte rute/bilglass?

Vi tar en grundig vurdering om skaden kan repareres eller om ruten må skiftes. Ved mindre steinsprutskader kan vi ofte reparere ruten, uten å måtte skifte hele. Steinsprut kan fikses på bare en time mens du venter. Dersom ruten må skiftes har vi bilen inne en dag. Kom innom oss med bilen eller bruk kontaktskjemaet under.

Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt om din skade:

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Vi ser på saken din så fort vi får mulighet. Dersom det er behov for reparasjon eller ruteskift finner vi et tidspunkt som passer for dere. Ved behov bestiller vi inn deler på forhånd for å begrense ståtiden, slik at du kan få bilen tilbake så fort som mulig.

Ta turen innom oss!

Prøvekjør våre Mazda modeller.