DELELAGER, DEKK OG BILPLEIE

Adresse

Telefon: 51 60 76 00
E-post: auto@hegre.no

Hegre Auto AS
Gamleveien 81-83
4315 Sandnes

Åpningstider

Salgsavdeling

Man-Fre: 08.30 - 16.00
Tirsdag: 08.30 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

Verksted/Bilskadesenter

Man-Fre: 07.30 - 16.00
Lørdag: Stengt

Delelager

Man-Fre: 07.30 - 16.00
Lørdag: Stengt

Dekkhotell

Vi tilbyr våre kunder ”alle tiders” Dekkhotell. Sammen med andre store bilaktører her i distriktet (Bilbyen) har vi et av landets største, og mest veldrevet dekkhotell. All kommunikasjon gjør du med Hegre. For å gjøre dette enkelt og lett for deg, er det bare å kjøre bilen til hotellet ved hjulskift, så ordner vi resten. Enklere blir det ikke. Les mer…

Delelager

Vi lagerfører originale Mazda & Hyundai deler. Ekstra utstyr til din Mazda bestiller du hos oss. Har du en utfordring med å få tak i bilrelaterte deler, ikke nøl, ta kontakt med oss så skal vi gjøre alt for å hjelpe.

Folie

Vi kan tilby foliering av bilen din. Enten du vil ha dekket hele bilen, eller bare deler av den. Folie beskytter lakken, og du kan sette ditt eget preg på utformingen. Mange velger å foliere terskel lister og tak for å beskytte lakken ekstra. Folie kan fremheve detaljer, beskytte lakk, og det setter et personlig preg. Det er heller ikke kjempedyrt. Ta kontakt hvis dette er av interesse.

Bilpleie

Vi kan tilby alt du måtte ønske deg i.f.m. en ren og pen bil. Ditech for å beskytte lakken, lakk rens for å fremheve den flotte fargen (du kanskje hadde) på bilen din. Vannsliping av riper. Ta kontakt så finner vi enten en pakkepris eller et tilbud på det du vil ha. Vi kan også utføre skinnimpregnering, Aquapel, Ozonbehandling, fotografering og Leatherlab – skinnlakkering.

Vi er regionens eldste forhandler av Mazda og har den nødvendige erfaringen, kunnskapen og kompetansen du trenger. Våre tjenester skal være enkle, trygge og økonomiske. Både på kort og lang sikt.