Mazda MX5 - Lagersalg

Vi tømmer lageret for verdens mest solgte cabriolet - Kom innom i dag for en prøvetur.

Oversikt

Med de perfekte proporsjonene, designspråket, KODO - Soul of Motion, effektiv bakhjulsdrift og en perfekt 50:50 vektfordeling byr den på fantastiske kjøreopplevelser og vekker oppsikt.

Med vår prisbelønte SKYACTIV-teknologi og vår gram-strategi tilbyr denne lette og kompakte sportsbilen ekte kjøreglede, som forsterkes av det innovative infotainmentsystemet MZD Connect. Det intimet båndet mellom bil og fører, inspirert av det japanske uttrykket Jinba Ittai – "hest og rytter som ett", gjør Mazda MX-5 både spennende og morsom å kjøre.

  • Toseter bygget for ren kjøreglede
  • Enestående lett SKYACTIV-karosseri
  • Verdens bestselgende roadster
  • Mazdas signatur - Jinba-Ittai - fører og bil blir ett
  • Maksimal hastighet: 214 km/t - gjelder 2.0 liter motor
  • Akselerasjon: 0-100 på 7,3 sekunder - gjelder 2.0 liter motor
  • Drivstofføkonomi: 6,0 l/100 km - gjelder 1.5 liter motor
  • CO2-utslipp: 139 g/km - gjelder 1.5 liter motor
Nye Mazda MX-5 er lavere, noe som gir en elegant og sporty silhuett.

Utmerkelser - Får anerkjennelse for innovativt design

Helt nye MX-5 har fått utmerkelsen Årets Bil 2015-1016 i Japan.Nye Mazda MX-5 er den tredje Mazda-modellen på fire år som blir Årets Bil i Japan. I fjor var det nye Mazda2 og i 2012-2013 var det Mazda CX-5 som mottok utmerkelsen. Det er også andre gang sportsbilikonet Mazda MX-5 blir Årets Bil i Japan. Forrige gang var da tredje generasjons Mazda MX-5 ble satt i produksjon i 2005-2006. 

For bildegalleri og farger, se her.

Dynamisk eleganse i sin helhet

Vi har utviklet KODO-design i MX-5 for å appellere til alle sansene. Med den kraftfulle fremtoningen og de karakteristiske "øynelignende" frontlysene, ligner den et levende vesen.

De klassiske proporsjoner og de rene linjene strekker seg fra utsiden og inn i bilen og skaper en følelse av kontinuitet og enhet. Interiørets utforming oser av høy kvaitet og håndverksmessig nøyaktighet. Utvalgte designelementer forsterker designspråket og understreker MX-5s sportslige og elegante karakter.

Opplev helt nye Mazda MX-5 – hvor alt ligger til rette for en dynamisk og inspirerende kjøreopplevelse utover det vanlige.

Les mer om design og andre detaljer her.

Opplev de herlige kjøreegenskapene til MX-5

Denne ikoniske roadsteren gir deg ren og skjær kjøreglede. Den reagerer på førerens kommandoer med ekte følelse av Jinba Ittai, som om du er i ett med bilen. Dette er den første Mazda MX-5 som er bygget med SKYACTIV-teknologi, så den er betydelig lettere enn forrige generasjon. Den har et smidigere og stivere karosseri og det laveste tyngdepunktet noensinne.

Våre i-ACTIVSENSE-sikkerhetsfunksjoner, med effektive varslingssystemer, gir den ekstra beskyttelsen som gjør  at du kan nyte mest mulig av ferden.

Her kan du lese mer om hvilken teknologi som er brukt i Mazda MX-5.

Sammenligne biler, priser og utstyr, og bygg din egen versjon her.

Pris fra kr 339 000

Fra-pris inkl. frakt og lev.omkostn., årsavgift tilkommer.

DYNAMISK KJØREGLEDE MED KOMPROMISSLØSE YTELSER

Lyst på en uforpliktende prøvekjøring, eller mer informasjon?

Mange takk!, meldingen er sendt

Oida, noe gikk galt ved sending av skjema. Prøv igjen senere, eller gi oss beskjed hvis problemet vedvarer.