Mazda3 - Kombi

Med det prisvinnende designspråket KODO – Soul of Motion formidler 2017 Mazda3 kraft og dynamisk bevegelse i alle utvendige detaljer.

Oversikt

Nå sparer du opptil 30 100,- på en topputstyrt Mazda3. TIlbudet inkl. bl.a. vinterhjul og metallic lakk. 

Med det prisvinnende designspråket KODO – Soul of Motion formidler Mazda3 kraft og dynamisk bevegelse i alle utvendige detaljer. Gjennom videreutvikling av SKYACTIV-teknologien har kjøreegenskapene blitt ytterlig forbedret og vil gi deg en enestående kjøreopplevelse.

Det avanserte i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemet sørger for at du er i trygge hender og det innebygde infotainmentssystemet MZD Connect sørger for enkel navigering og oppkobling til din smarttelefon.

 • Videreutvikling av i-ACTIVSENSE
 • Førsteklasses, førerorientert interiør
 • Ny SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS – G-Vectoring-kontroll
 • Avansert infotainment-system med oppkoblingsmuligheter
 • Topphastighet: 210 km/t - Tall basert på SKYACTIV-D 2,2 L Diesel (150 hk)
 • Akselerasjon: 100 km/t på 8,1 sekunder - Tall basert på SKYACTIV-D 2,2 L Diesel (150 hk)
 • Drivstofforbruk: 3,8 - 5,6 l/100 km - Minimums- og maksimumsverdier for alle modeller
 • CO2-utslipp: 99 - 129 g/km - Minimums- og maksimumsverdier for alle modeller
‍Følelsen av høy kvalitet går igjen i hele interiøret i 2017 Mazda3, takket være godt håndverk og en romslig, komfortabel kupé som gjør kjøreturen til en nytelse. Utstyrsnivå Core og Vision har tekstilseter. Off-white skinn tilvalg for Optimum.

Utmerkelser - Prisvinner for innovativt, førerorientertorientert design

Mazda3 vant i 2014 Red Dot-prisen for fremragende produktdesign. Det enestående designet, funksjonalitet og ergonomi var blant de avgjørende faktorene for de 40 medlemmene i juryen. Denne modellen følger dermed i fotsporene til Mazda6, en annen KODO-modell som vant den samme prisen året før.

For bildegalleri og farger, se her.

En spennende og sporty kombi med et karakteristisk og brukervennlig interiør

Mazda3 kombi gir et inntrykk av kraftfull bevegelse gjennom den dynamiske utformingen. Bilens slående utseende bygger på vårt prisvinnende KODO – Soul of Motion-design, og det kraftfulle karosseri bidrar til en mer dynamisk og inspirerende kjøreopplevelse. Det kraftfulle karosseriet fremhever styrke og smidighet og gir et hint om de spennende kjøreegenskapene. 

Mazda3 sitt gjennomførte og førerorienterte interiør er preget av førsteklasses materialer og fine detaljer. Imponerende romslig og en luksuriøst utformet kupé med sportslige seter, elektrisk parkeringsbrems og myke materialer som gir deg den komforten du trenger for å nyte kjøringen. Det nydesignede instrumentpanelet og det skinntrukne oppvarmede rattet, samt de forkrommede ringene på luftventilene forbedrer utseendet i den luksuriøse kupéen.

Les mer om design og andre detaljer her.

Spennende og dynamiske kjøreegenskaper møter avansert sikkerhet og komfort

Mazda3 kombi er utstyrt med den prisvinnende og avanserte SKYACTIV-teknologien. Det aerodynamiske, lettvekts karosseridesignet sørger for nøyaktig respons og dynamisk og inspirerende kjøring, samtidig som den gir lavt drivstofforbruk uten å redusere Mazdas unike kjøreopplevelse.

Mazda3 sine girkasser gir myke og raske girskift og en enestående sportslig kjørestil, mens i-stop (start/stopp-system) og (avansert regenerativ bremsing) bidrar til å oppnå laver forbruk. Mazdas signatur, Jinba Ittai-følelsen — en følelse av samspill mellom bil og fører blir ytterligere forsterket av den nye SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologien med integrert styring av motor, girkasse, chassis og karosseri.

Utstyrt med avansert i-ACTIVSENSE-sikkerhetsfunksjoner gir Mazda3 kombi et høyt nivå av sikkerhet og komfort, slik at du kan nyte kjøringen fullt ut.

 • Filskiftvarsler gir beskjed hvis du er i ferd med å forlate kjørefeltet
 • Føreroppmerksomhetvarsel overvåker din kjøreadferd, og forteller deg når du bør ta en pause
 • Mazdas Radar Cruise Control-system overvåker avstanden til bilen foran
 • Smart City Brake Support kan forhindre kollisjoner og leveres nå også med fotgjengergjenkjenning

Mazda3 Kombi leveres også med ryggekamera, blindsoneovervåkning, overvåking av kryssende trafikk ved rygging, trafikkskiltgjenkjenning, bakkestartassistanse (HLA) med mer.

Her kan du lese mer om hvilken teknologi som er brukt i Mazda3 Kombi.

Sammenligne biler, priser og utstyr, og bygg din egen versjon her.

Pris fra kr 236 400

Fra-pris inkl. frakt og lev.omkostn., årsavgift tilkommer.

DYNAMISK KJØREGLEDE MED KOMPROMISSLØSE YTELSER

Lyst på en uforpliktende prøvekjøring, eller mer informasjon?

Mange takk!, meldingen er sendt

Oida, noe gikk galt ved sending av skjema. Prøv igjen senere, eller gi oss beskjed hvis problemet vedvarer.