Mazda2

Mazda2 er stor på kjøreglede, teknologi og sikkerhetsegenskaper. Den strutter av energi, karakter og vitalitet.

Oversikt

Mazda2 er en småbil som strutter av energi og karakter og er morsom å kjøre. Den er et strålende uttrykk for vår Jinba Ittai-filosofi, perfekt samhandling mellom bil og fører. I trange bygater eller på svingete landeveier kan du føle et intimt bånd mellom deg og bilen som forsterkes hver gang du kjører den. Mazdas nyeste SKYACTIV-teknologi, SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, gjør denne opplevelsen av samspill enda mer fornøyelig. 

Med sin sportslige karakter og sofistikerte KODO – Soul of Motion design gir den et inntrykk som er mye større enn dens egen størrelse. Den er lett og smidig og har god drivstofføkonomi, sikkerhet og ytelse. Innovative funksjoner med MZD Connect gjenspeiler Mazdas mennekseorienterte filosofi og samler smart teknologi på ett og samme sted. Kjøring har aldri før vært så moro.

  • Utmerket drivstofføkonomi og enestående ytelse
  • Avanserte innebygde tilkoblingsmuligheter og underholdning
  • i-ACTIVSENSE avanserte sikkerhetsfunksjoner
  • Førsteklasses interiør designet rundt fører
  • Topphastighet: 183 km/t - Tall basert på SKYACTIV-G 90hk 1,5 l, 5 trinns manuell
  • Akselerasjon: 100 km/t på 9,4 sekunder - Tall basert på SKYACTIV-G 90hk 1,5 l, 5 trinns manuell
  • Drivstofforbruk: 4,5 l/100 km - Tall basert på SKYACTIV-G 90hk 1,5 l, 5 trinns manuell
  • CO2-utslipp: 105 g/km - Tall basert på SKYACTIV-G 90hk 1,5 l, 5 trinns manuell

For bildegalleri og farger, se her.

KODO-design - sportslig, dynamisk og kraftfull design

Den spesielle følelsen av å være i ett med bilen, som vi kaller Jinba Ittai, strekker seg lengre enn den rene kjøregleden du får i Mazda2. Vi bruker vår prisbelønte KODO – Soul of Motion designfilosofi til å skape et følelsesmessig bånd med alt du kan se, berøre og nyte. Denne følelsen av ren kjøreglede har blitt forsterket med det oppdaterte og mer sofistikerte interiøret.

Med inspirasjon og fokus på føreren har vi brukt gjennomtenkt og førsteklasses håndverk til å utforme karosseriet og interiøret med tanke på deg. Det elegante ytre som er muskuløst og strømlinjeformet, blir forsterket med premium lakkfarger. Interiøret er komfortabelt og kun de beste materialene er benyttet til å skape den stilfulle, menneskeorienterte kupeen. Mazda2 har en karakter og individualitet som du vil føle deg komfortabel med.

Les mer om design og andre detaljer her.

Reaksjonsvillig, morsomme kjøreegenskaper og intelligent sikkerhet, alt i ett.

Kompromissløs moro er hva Mazda2 handler om og det oppnås med Mazdas unike SKYACTIV-teknologi. Enestående ytelse i kombinasjon med maksimal komfort, drivstofføkonomi og en utmerket følelse av kontroll. Småbilen har alltid vært kjent for sin reaksjonsvillige håndtering og innføringen av Mazdas nyeste SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS gir et nytt nivå av raffinement og kjøreopplevelse.

Vi har samtidig gitt ekstra oppmerksomhet til bilens i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer, som arbeider intelligent rundt hele Mazda2 for å hjelpe deg selv under de mest krevende vei- og værforhold. Mazda2 hjelper deg til å bli en bedre, mer selvsikker sjåfør så du kan konsentrere deg om kjøregleden.

Her kan du lese mer om hvilken teknologi som er brukt i Mazda2.

Sammenligne biler, priser og utstyr, og bygg din egen versjon her.

Pris fra kr 192 500

Fra-pris inkl. frakt og lev.omkostn., årsavgift tilkommer.

DYNAMISK KJØREGLEDE MED KOMPROMISSLØSE YTELSER

Lyst på en uforpliktende prøvekjøring, eller mer informasjon?

Mange takk!, meldingen er sendt

Oida, noe gikk galt ved sending av skjema. Prøv igjen senere, eller gi oss beskjed hvis problemet vedvarer.