Mazda CX-5

Avansert teknologi som gir føreren ekte kjøreglede

Kjør sammen, nyt sammen

Opplev nye dimensjoner av kjøreglede med nye Mazda CX-5. Vår nyeste kompakte SUV er nydesignet fra innerst til ytterst, og er like komfortabel for passasjerene som for føreren. Nye Mazda CX-5 er designet og bygget rundt føreren for en best mulig kjøreopplevelse, og gir alle om bord en sterk følelse av Jinba Ittai, det sterke båndet og følelsen av enhet med bilen.

Eksteriørets moderne KODO-design og enestående håndverk kommer tydelig frem i den nye livlige fargen Soul Red Crystal, mens den romslige og menneskeorienterte kupéen er stille og nøye konstruert for best mulig komfort og glede for både deg og passasjerene. Perfekt for lange, underholdende turer med familie og venner. Med avansert i-ACTIVSENSE-sikkerhetsteknologi kan alle slappe av og nyte kjøreturen.  

  • Ny Premium Soul Red Crystal karosserifarge
  • Nytt aktivt head-up display med trafikkskiltgjenkjenning
  • Nytt interiør som er designet rundt føreren
  • Bedre styring og kjøreegenskaper med G-Vectoring kontroll
  • i-ACTIV firehjulsdrift (AWD)
  • Topphastighet: 208 km/t - tallene gjelder nye Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 (175 HK) AWD, 6 manuelt gir
  • Akselerasjon: 100 km/t på 9,0 sekunder - tallene gjelder nye Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 (175 HK) AWD, 6 manuelt gir
  • Drivstofforbruk: 5,0 - 6,8 l/100 km - Minimums- og maksimumsverdier
  • CO2-utslipp: 132 - 159 g/km - Minimums- og maksimumsverdier

For bildegalleri og farger, se her.

Mazda CX-5 har et markert utseende som formidler en sterk personlighet, styrke og sporty raffinement.

Premium design og håndverk

Nye Mazda CX-5 med KODO-design har et utseende som formidler skjønnhet og energi. Stylingen fra front til bakenden skaper et spennende inntrykk av kraftig moment forover, av ren smidighet og fart. For å fremheve SUV-ens markerte kurver har Mazda utviklet den nye fargen Soul Red Crystal, med den unike lakkteknologien Takumi Nuri, og skapt en farge som er livlig og gir en unik dybde.

 Den høye kvaliteten i den menneskeorienterte kupeen skaper en følelse av åpenhet, integrasjon og førsteklasses komfort for alle som sitter i bilen. Det gode håndverket går igjen overalt. Det romslige, luksuriøse interiøret er bygget rundt føreren med ergonomiske kontroller og nytt ratt, slik at du kan nyte den gode komforten og føle at du har full kontroll. Passasjerene vil umiddelbart føle seg avslappet i de dype og behagelige setene, som kan felles ned på lange kjøreturer. Alle kan nyte det premium lydanlegg fra Bose® med 10 høyttalere (tilgjengelig på Optimum) og MZD Connect, vårt avanserte infotainmentsystem.

Les mer om design og andre detaljer her.

Avansert teknologi som forsterker kjøregleden

Kjør nye Mazda CX-5 og opplev en smidighet og respons man sjelden opplever i en SUV. SUV-en er designet og bygget med vår svært avanserte SKYACTIV-teknologi og har god drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp fra 132 g/km. Vi har introdusert kjørekomfort på et nytt nivå og bedre kjøreegenskaper med et forbedret chassis og G-Vectoring Control.

G-Vectoring Control overvåker styringen, bilens hastighet og gassposisjon, og reagerer på millisekunder for å forbedre kjøreegenskapene og styringen og skaper en mer harmonisk kjøreopplevelse. i-ACTIV All-Wheel Drive bruker 27 sensorer, fungerer bare når du trenger det og justerer kraften 200 ganger i sekundet for å sikre perfekt veigrep. Alt dette bidrar til kontroll og sikkerhet bak rattet, slik at du kan nye den gode ytelsen til nye Mazda CX-5.

Takket være videreutviklingen av vår avanserte i-ACTIVSENSE-sikkerhetsteknologi gir nye Mazda CX-5 avslappet og sikker kjøring i alle miljøer. Innebygde kameraer og sensorer identifiserer potensielle farer på et tidlig stadium for å redusere risikoen til et minimum, og holder deg oppdatert via det head-up display som viser viktig førerinformasjon på frontruten. Smart City Brake Support med trafikkskiltgjenkjenningMazda Radar Cruise ControlAdaptive LED-hovedlykter og mange andre sikkerhetsfunksjoner gjør kjøringen til en nytelse under alle forhold, og beskytter deg og familien din.

Her kan du lese mer om hvilken teknologi som er brukt i Mazda CX-5.

Din Side har testet nye Mazda CX-5. Les deres anmeldelse her.

Sammenligne biler, priser og utstyr, og bygg din egen versjon her.

Pris fra kr 367 000

Fra-pris inkl. frakt og lev.omkostn., årsavgift tilkommer. Drivstofforbruk Mazda CX5, komb. kjøring 5,0-7,1 l/100 km, CO2-utslipp 132-162 g/km, Nox 3,6-60,2 mg/km.

DYNAMISK KJØREGLEDE MED KOMPROMISSLØSE YTELSER

Lyst på en uforpliktende prøvekjøring, eller mer informasjon?

Mange takk!, meldingen er sendt

Oida, noe gikk galt ved sending av skjema. Prøv igjen senere, eller gi oss beskjed hvis problemet vedvarer.