Ny Mazda CX-3

Vi får inn ny modell av folkebilen Mazda CX-3 i oktober.

Oversikt

Mazda CX-3 er en liten crossover designet og bygget for den ultimate kjøregleden. Prisbelønnet SKYACTIV-teknologi gir en kompromissløs, sportslig ytelse og dynamiske, responsvillige kjøreegenskaper, hvilket gjør CX-3 perfekt både til bykjøring og landeveiskjøring. Følelsen av Jinba Ittai, av harmoni med bilen, formidles til deg av SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS som plasserer deg i sentrum av kjøreopplevelsen. 

En kombinasjon av stilig KODO – Soul of Motion-design sammen med innovative funksjoner som MZD Connectgjenspeiler Mazdas menneskeorienterte designfilosofi, mens interiørdetaljer utformet i en håndverkstradisjon leverer estetikk på høyt nivå. Det er en bil som virkelig gir enestående komfort og ytelse.

  • Sportslig ytelse og responsvillige kjøreegenskaper med G-Vectoring-kontroll
  • Førerorientert design
  • Avanserte i-ACTIVSENSE sikkerhetsfunksjoner
  • Innebygde tilkoblingsmuligheter og ny-designet oppvarmet ratt
  • Topphastighet: 177 km/t - gjelder for 2017 Mazda CX-3 105 hk diesel med manuell girkasse.
  • Akselerasjon: 0-100 km/t på 10,1 sekunder - gjelder for 2017 Mazda CX-3 105 hk diesel med manuell girkasse.
  • Drivstofføkonomi: 4,0 l/100km - gjelder for 2017 Mazda CX-3 105 hk diesel med manuell girkasse.
  • CO2-utslipp: helt ned til 105 g/km - gjelder for 2017 Mazda CX-3 105 hk diesel med manuell girkasse.

Utmerkelser - Anerkjennelse for innovativt design

Mazda CX-3 har blitt tildelt Red Dot Design Award, en pris for utmerket designkvalitet. Den internasjonale juryen tildeler dette ettertraktede kvalitetsstempelet kun til prosjekter som skiller seg spesielt ut fra sammenlignbare prosjekter takket være deres utmerkede design.

For bildegalleri og farger, se her.

Sportslig og dynamisk KODO-design og følelse av harmoni

Vi mener at det å skape harmoni mellom fører og bil, gjør kjøreopplevelsen til en fryd. Vi kaller dette Jinba Ittai, og det er grunnen til at vi har brukt år på å perfeksjonere vår KODO – Soul of Motion-designfilosofi for å skape et følelsesmessig bånd mellom deg og bilen din.

Vi har formet og bygget opp bilen med en designmetode som bygger på å skape skjønnhet gjennom forenkling. Vi har hentet frem de aller beste materialene i premiumkvalitet for å oppnå maksimal komfort. Vi har finslipt de utvendige formene og de markante konturene, og forbedret den romslige kupéen ved å konsentrere oss om detaljene i interiøret. Vi har skapt en bil som fullt og helt er designet rundt deg.

Les mer om design og andre detaljer her.

Avansert teknologi som forsterker kjøregleden

Mazdas imponerende SKYACTIV-teknologi lar deg oppleve den morsomme siden av Mazda CX-3 samtidig som den gir deg kontroll, komfort og drivstofføkonomi. Så uansett hvor du drar vil du kunne nyte de smidige, responsvillige kjøreegenskapene og den overlegne kjøredynamikken. Denne kompakte crossoverens ytelse er ytterligere forbedret av SKYACTV-VEHICLE DYNAMICS-teknologien som lar deg oppleve den rene kjøregleden samtidig som den forsterker Jinba Ittai-følelsen av enhet mer enn noensinne. Alle elementer i CX-3 har blitt utformet for å gi den ultimate kontroll, maksimale komfort og optimale drivstofføkonomi.

Vi har også forbedret våre i-ACTIVSENSE sikkerhetsfunksjoner som passer på deg kontinuerlig og hjelper deg i alle situasjoner så du kan kjøre trygt og enkelt. Mazda CX-3s aktive sikkerhet kommer med et omfattende utvalg av innovative teknologier som filskiftevarsler, føreroppmerksomhetsvarsel, blindsoneovervåking, trafikkskiltgjenkjenning og ryggekamera. Vår Smart City Brake Support bremser automatisk hvis du kommer for nær en annen bil eller fotgjenger, mens Mazdas Radar Cruise Control-system opprettholder avstanden til kjøretøyet foran.  

Her kan du lese mer om hvilken teknologi som er brukt i Mazda CX-3.

Sammenligne biler, priser og utstyr, og bygg din egen versjon her.

Pris fra kr 262 000

Fra-pris inkl. frakt og lev.omkostn., årsavgift tilkommer.

DYNAMISK KJØREGLEDE MED KOMPROMISSLØSE YTELSER

Lyst på en uforpliktende prøvekjøring, eller mer informasjon?

Mange takk!, meldingen er sendt

Oida, noe gikk galt ved sending av skjema. Prøv igjen senere, eller gi oss beskjed hvis problemet vedvarer.